درسهای موجود
اصول استفاده از افزودنی ها و نگهدارنده ها در صنعت غذا(مرداد 1403)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
تکنیک های نوین در توسعه کیفیت آرد و فراورده های آردی(خرداد 1403)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
کنترل نقاط بحرانی در صنایع غذایی(اردیبهشت 1403)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
آزمایشات تعیین کیفیت در زعفران و ادویه جات(دی 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
غنی سازی آرد و فراورده های آردی با آهن و اسیدفولیک(دی 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
GMP(آذر 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
کنترل نقاط بحرانی و اقدامات اصلاحی در صنایع لبنی(تیر 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از سازمان غذا و دارو
کاهش اتلاف زمان و توقفات تولید(آذر1401)
دارای 8 امتیاز آموزشی
GMP(بهمن1401)
دارای 8 امتیاز آموزشی