درسهای موجود
آزمایشات تعیین کیفیت در زعفران و ادویه جات(دی 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
غنی سازی آرد و فراورده های آردی با آهن و اسیدفولیک(دی 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
GMP(آذر 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از اداره نظارت
کنترل نقاط بحرانی و اقدامات اصلاحی در صنایع لبنی(تیر 1402)
دارای 8 امتیاز آموزشی از اداره استاندارد5 امتیاز از سازمان غذا و دارو
کاهش اتلاف زمان و توقفات تولید(آذر1401)
دارای 8 امتیاز آموزشی
GMP(بهمن1401)
دارای 8 امتیاز آموزشی
کنترل کیفیت در ادویه جات(دی1401)
دارای 8 امتیاز استاندارد
فراوری زعفران و ضایعات آن(آبان1401)
دارای 8 امتیاز استاندارد
و 5 امتیاز غذا و دارو
تکنیک های نوین صنایع غذایی(مهر1401)
دارای 8 امتیاز استاندارد
دارای 5 امتیاز نظارت